WHIRLPOOL 6TH SENSE RERNE – ZA JEDNOSTAVNIJE KUVANJE

Whirlpool 6TH SENSE Backöfen - erleichtern das Kochen!

RERNE SA POSEBNIM ČULOM

Whirlpool 6TH SENSE rerne su deo asortimana kuhinjskih ugradnih aparata koji imaju inteligentne senzore i funkcije koje pojednostavljuju Vaš život i čine revoluciju u načinu kuvanja.

Profesionalni rezultati – svaki put.

Vaša Whirlpool 6TH SENSE rernu razočarenja u kuvanju ostaju zauvek iza Vas. Sa 30 recepata, inteligentna 6TH SENSE tehnologija se brine o celom procesu kuvanja, nadzire potrošnju energije, podešava vreme pripreme, čak Vam daje i zvučno upozorenje kada je vreme da promešate ili okrenete hranu koju pripremate.

Whirlpool 6TH SENSE rerna zna kako da začini Vaš život, konstantno osećajući i prilagođavajući vreme i temperaturu, kako bi pružila savršene rezultate kuvanja.
Uživajte u specijalno programiranim receptima i pripremajte ukusna jela samo jednim dodirom na dugme, ali naravno idalje možete kuvati na tradicionalan način!

cook3

Cook3

Vaša Whirlpool 6TH SENSE rerna kombinuje snašan grejač sa jedinstvenom distribucijom vazduha i tako stvara Cook3 sistem.
Sa 6TH SENSE rernom možete istovremeno peći tri različita jela i to bez mešanja mirisa i ukusa. Rerna ravnomerno greje celu unutrašnjost i konstantno osvežava vazduh što omogućava istovremeno pečenje različitih jela – poput ribe, puslica i mafina – čak i kada se njihove temperature pečenja razlikuju i do 30°C. Na ovaj način štedite vreme provedeno u kuhinji a takođe štedite i energiju!

ready 2cook

READY 2Cook

Zahvaljujući funkciji Ready 2 Cook, nema više potrebe za predzagravanjem.

*Maksimalna ušteda pri pripremi različitih jela koristeći funkciju Ready2Cook u poređenju sa funkcijom predzagrevanja.