Home page > Whirlpool > TEHNOLOGIJA: REČNIK WHIRLPOOL TEHNOLOGIJA

Rečnik Whirlpool tehnologija

IZABERITE POJAM:

Izaberite pojam Whirlpool tehnologije o kojoj želite više informacija.

Takođe, ako želite još više da se informišete o željenoj tehnologiji i Whirlpool uređajima koji je koriste, možete na stranici "KATALOZI" da preuzmete neki od aktuelnih Whirlpool kataloga u elektronskom obliku (pdf dokument).

ŠESTO ČULO (6th Sense) TEHNOLOGIJA - KLIMA UREĐAJI

whirlpool

Whirlpool klima uređaji su opremljeni inteligentnim sistemom/funkcijom 6th Sense (šesto čulo).
Prilikom aktiviranja funkcije 6th Sense , senzor temperature unutrašnje jedinice automsatski detektuju temperaturu vazduha u prostoriji i shodno tome uspostavljaju idealnu kombinaciju operativnih funkcija: hlađenje, grejanje, samo ventilator ili isušivanje (smanjivanje vlage).

ŠESTO ČULO (6th Sense) TEHNOLOGIJA - FRIŽIDERI

whirlpool

Jedinstvena Whirlpool 6TH SENSE tehnologija neprestano se prilagođava promenama temperature tako što registruje, prilagođava i kontroliše temperaturu da bi osigurala da Vaše namirnice izgledaju i mirišu zaista sveže i da imaju takav ukus.

ŠESTO ČULO (6th Sense) TEHNOLOGIJA - FRIŽIDERI - 6TH SENSE FRESH CONTROL

whirlpool

Jedinstvena Whirlpool 6TH SENSE tehnologija neprestano se prilagođava promenama temperature tako što registruje, prilagođava i kontroliše temperaturu da bi osigurala da Vaše namirnice izgledaju i mirišu zaista sveže i da imaju takav ukus.

ŠESTO ČULO (6th Sense) TEHMNOLOGIJA - ZAMRZIVAČI

whirlpool

Inteligentni senzori registruju sve promene temperature i automatski pojačavaju funkciju zamrzavanja kada je potrebno radi brzog, energetski efikasnog zamrzavanja.

ŠESTO ČULO (6th Sense) TEHNOLOGIJA - VEŠ MAŠINE

whirlpool

Intelgentni senzori prilagođavaju resurse prema veličini i vrsti veša, pružajući uštedu energije, vode i vremena i do 50% a predlažu i pravu količinu deterdženta koju treba koristiti.

ŠESTO ČULO (6th Sense) TEHNOLOGIJA - VEŠ MAŠINE - 6TH SENSE Colurs

whirlpool colours

6th SENSE Colours jedinstven i nov izbor programa, namijenjen različitim izborima boja. Svaki program koristi tehnologiju 6TH SENSE za optimizaciju učinka pranja za specifičan raspon boja, bez obzira na vrstu tkanine. 6TH SENSE Colours veš mašine se sa svojom intuitivnom logikom prilagođavaju Vašem načinu organizacije pranja, a pri tom održavaju boje Vašeg veša spektakularnim i osiguravaju vrhunsku njegu tkanine.

ŠESTO ČULO (6th Sense) TEHNOLOGIJA - SUDO MAŠINE

whirlpool

Inteligentni senzori mere stepen zaprljanosti i podešavaju resurse u skladu s tim, pružajući uštede energije, vode i vremena i do 50%.

 

ŠESTO ČULO (6th Sense) TEHNOLOGIJA - MIKROTALASNE

whirlpool

Određuje idealan proces pripreme za Vaše jelo. Inteligentni senzori registruju stepen vlažnosti u hrani i prema tome prilagođavaju parametre pripreme radi ostvarenja najboljih rezultata.

ŠESTO ČULO (6th Sense) TEHNOLOGIJA - MIKROTALASNE - 6TH SENSE REHEAT

Reheat funkcija za podgrevanje čini podgrevanje bilo kog jela jednostavnim tako što podešava vreme i snagu pripreme prema veličini porcije i sadržaju vode.

ŠESTO ČULO (6th Sense) TEHNOLOGIJA - MIKROTALASNE - 6TH SENSE CRISP™

Crisp™ funkcija za pripremu hrskave hrane pravi ukusno hrskavu hranu kao što su hleb, pite i pice, zahvaljujući jedinstvenoj kombinaciji 6TH SENSE i Crisp™ tehnologije.

ŠESTO ČULO (6th Sense) TEHNOLOGIJA - MIKROTALASNE - 6TH SENSE STEAM

Steam funkcija priprema povrće, ribu, voće i mnogo drugih vrsta hrane na najzdraviji mogući način, kontrolišući proces kuvanja pomoću pare radi dobijanja najboljih rezultata.

ŠESTO ČULO (6th Sense) TEHNOLOGIJA - SUŠILICE

whirlpool

Deluje i na najosetljivije tkanine sa najvećom mogućom pažnjom. Specijalni senzori konstantno prate nivo vlažnosi u odeđi i automatski podešavaju nivo sušenja, obezbeđujući savršene rezultate i uštedu vremena i energije.

ŠESTO ČULO (6th Sense) TEHNOLOGIJA - RERNE

whirlpool

Prepoznaje težinu hrane, određujuć temperaturu i vreme pečenja hrane.

6l TEHNOLOGIJA - SUDO MAŠINE

whirlpool

Whirlpool-ova 6L mašina za pranje posuđa kombinuje izvanredne performanse čišćenja sa najnižom potrošnjom vode na tržištu. Zahvaljujući revolucionarnom sistemu za reciklažu, Eco program troši samo 6 litara vode, manje od bilo koje druge mašine na tržištu.

 

ANTIBAKTERIJSKI SISTEM

whirlpool

Whirlpool je razvio sistem za filtriranje vazduha koji pomaže smanjenju neprijatnih mirisa u Vašem frižideru. Filter pomaže da se eliminišu mikroorganizmi umutar aparata.

ANTIFINGER

whirlpool

Zahvaljujući novoj tehnologiji površinske obrade nerđajućeg čelika, otisci prstiju, masti i prašina se sa lakoćom brišu. Ova posebna tehnologija će takođe sačuvati Vašu novu rernu od ogrebotina i procesa starenja.

AUTOCLEAN

AutoClean je inovativni sistem filtera, koji garantuje izvanredan učinak pranja posuđa, čak i bez predpranja, a to smanjuje periodično čišćenje filtera na minimum. Obnavljanjem (regenerisanjem) vode na svake 4 sekunde, filter ostaje čist, a posebnom funkcijom se izbacuju ostaci prljavih čestica na kraju svakog ciklusa pranja, što za rezultat daje samočišćenje.

AQUASTEAM - VEŠ MAŠINE

whirlpool

Koristi prirodnu snagu pare da se uklone nečistoće i vrši sanitizaciju, čak i na niskim temperaturama.

AQUASTEAM - SUDO MAŠINE

whirlpool

Aqua Steam mašine za pranje posuđa u kombinaciji sa inteligentom tehnologijom 6th Sense blagovremeno stvara odgovarajuću količinu pare za omekšavanje prljavštine i njeno efikasno uklanjanje sa posuđa. Automatski podešava temperaturu i vreme pranja prema nivou zaprljanosti, štedeći do 30% energije, vode i vremena.

CLEAN +

whirlpool clean+

Ovaj posebni program Vam omogućava da se oslobodite i najupornijih mrlja, čak i na niskim temperaturama.

COOK3 FUNKCIJA

whirlpool

Ova funkcija Vam omogućava da kuvate u tri različite posude, nezavisno u isto vreme. Distribucija toplotne energije, velika litraža rerne od 67 L i 5 pozicija za plehove, Vam omogućavaju da pripremate hranu na tri nivo bez mešanja mirisa.

ENERGETSKA KLASA A

whirlpool

Uređaj A energetske klase troši i do 30% energije manje od modela B energetske klase.

ENERGETSKA KLASA A+

whirlpool

Uređaj A+ energetske klase troši i do 25% energije manje od aparata A klase i čak do 45% manje od modela B energetske klase.

ZELENA GENERACIJA (Green Generation)

green generation

Whirlpool je razvio čitavu paletu proizvoda sa najmanjim negativnim uticajem na životnu sredinu, koji pružaju najveću uštedu energije na tržištu.

MULTIFLOW

green generation

Sistem Multiflow ravnomerno raspoređuje hladan vazduh do svakog odeljka frižidera, održavajući na taj način uvek optimalnu temperaturu.

NO FROST

green generation

Sistem hlađenja No Frost obezbeđuje savršeno ujednačenu cirkulaciju hladnog vazduha unutar aparata, kako bi se sprečilo stvaranje leda i time u potpunosti eliminiše potrebu za odmrzavanjem. Zamrznute nalepnice se ne lepe jedna za drugu, etikete ostaju čitke i nema nakupljenog leda koji oduzima prostor za čuvenje hrane.

PARTY FUNKCIJA

green generation

Odabirom ove funkcije možete rashladiti veće količine pića na temperaturu koja je najbolja za konkretno piće.

POWER CLEAN MAX

green generation

Power Clean MAX tehnologija primenjena u Whirlpool-ovim mašinama za pranje posuđa ima 24 rotirajuće mlaznice sa visokim pritiskom, koje otklanjaju tešku nečistoću, čak i sa ekstra velikih posuda.

POWER CLEAN

green generation

Specijalne prskalice na zadnjoj strani mašine obezbeđuju visok pritisak vode, čime se jako zaprljano posuđe pere bez predhodnog ispiranja i ručnog predpranja.

Sve što treba da uradite je da postavite zaprljano posuđe u donju korpu, a Power Clean će uraditi sve ostalo.

PYRO

whirlpool

Na temperature od 475 ˚C pretvara nečistoću u prah za 3 sata.

PYRO EXPRESS

green generation

Na temperature od 492˚C pretvara nečistoću u prah za 75 minuta.

READY2COOK

green generation

Rerna odmah postiže podešenu temperature zahvaljujući novom, poboljšanom konvekcijskom sistemu, tako da sa pripremom hrane možete početi odmah I uštedeti do 20% energije.

SUPER ECO

SuperEco program koristi kombinaciju smanjenja okretanja i povećanja potapanja u okviru ciklusa povećanja vremena. Program je idealan za pokretanje noću, zbog nižih cena struje.

VACATION FUNKCIJA

vacation

Ova funkcija smanjuje napajanje frižidera i dok ste Vi odsutni, održava temperaturu oko 12°C kako bi se sprečilo stvaranje buđi i neprijatnih mirisa, bez nepotrebne potrošnje energije.

WATERSTOP SISTEM

Ovaj uređaj protiv izlivanja vode štiti Vaš dom 24 časa dnevno. Na prvi znak probleme, on zustavlja ciklus pranja, blokira dovod vode i ispumpava vodu iz uređaja da bi sprečio svaki rizik od prelivanja.